Havrekakor

Havrekakor

Du behöver

150g smält smör

1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker

3 1/2 dl havregryn
1 dl vetemjöl

Blanda i övriga ingredienser i det smälta smöret.

Platta ut i en liten långpanna.

200 grader 10 min.



Skär kakan medans den fortfarande är varm.

Smält 200 gr blockchoklad.

Och doppa en bit av den nu kalla kakan i den smälta chokladen.




När chokladen har stelnat är det bara att äta och njuta.







Kommentarer
Postat av: christina

Hej Eva

Vad kul att se din blogg med alla fina kort å recept. Ska pröva havrekakorna!

Ha d gott!

2012-03-08 @ 12:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0